Royal Icing
Using Meringue Powder:
- 4 cups (440 gr) confectioners' (powdered or icing) sugar, sifted
- 3 tablespoons (30 gr) meringue powder
- Extract (optional - I always use coconut or orange)
- 1/2 cup - 3/4 cup (120 - 180 ml) warm water
- Food Coloring(Gel Americolor)
Beat until
combined, glossy with stiff peaks (adjust sugar and water if necessary)
The icing needs to be used
immediately or transferred to an airtight container as it hardens when exposed
to air.
Fill your bottles or Icing bags to decorate your cookies.
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Fill your bottles or Icing bags to decorate your cookies.
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Glace Royale avec la poudre de Meringue:
- 4 tasses (440 gr) de sucre en poudre
- 3 cuillères (30 gr) de la poudre de meringue
- Extrait (optionnel – j'utilise toujours noix de coco ou orange)
- 1/2 tasse - 3/4 tasse (120 - 180 ml) d'eau chaude
- Colorant (Gel Americolor)
Mélanger le tout pour que ça devienne brillant et
que ça fasse des pics. (Ajuster avec l'eau et le sucre si nécessaire)
Il faudrait utiliser ce glaçage immédiatement ou le
transférer à un contenant hermétique sinon il durcit à l'air.
Remplir vos bouteilles ou vos sacs à douille et décorer vos biscuits.
Remplir vos bouteilles ou vos sacs à douille et décorer vos biscuits.
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