mardi 4 juin 2013

Italian Meringue Frosting - Glaçage Meringue Italienne


  • 2/3 cup plus 2 tablespoons sugar, divided
  • 1/4 cup water
  • Dash of salt
  • 1/4 teaspoon cream of tartar
  • 3 large egg whites
  • 1/2 teaspoon vanilla extract
  • A drop of Americolor Food Coloring

Combine 2/3 cup sugar, 1/4 cup water, and dash of salt in a small saucepan over medium-high heat; bring to a boil, stirring just until sugar dissolves.

Cook, without stirring, until a candy thermometer registers 240° (about 4 minutes).

Combine cream of tartar and 3 egg whites in large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.

Gradually add the remaining 2 tablespoons sugar, beating at high speed until medium peaks form.

Gradually pour the hot sugar syrup into the egg white mixture, beating first at medium speed and then at high speed until stiff peaks form.

Beat in 1/2 teaspoon vanilla extract and Coloring

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  • 2/3 tasse de sucre + 2 cuillerées
  • 1/4 tasse d'eau
  • Pincée de sel
  • 1/4 cuillerée de crème de tartare
  • 3 grands Blanc d'œufs
  • 1/2 cuillerée d'extrait de vanille
  • Une goutte de Colorant Americolor si désiré
Mélanger le sucre, l'eau et le sel dans une petite casserole sur un feu moyen-haut; Faire fondre le sucre.

Sans tourner, cuire jusqu'à que le thermomètre vous indique 240° (~ 4 minutes).

Dans un grand bol, à haute vitesse, monter les blancs d'œufs avec la crème de tartare en neige.

Graduellement ajouter les 2 cuillerées de sucre, battre toujours à haute vitesse.

Et puis graduellement aussi ajouter le sirop chaud sur le mélange d'œufs en mélangeant à moyenne vitesse au début et puis à haute vitesse.

Ajouter  la vanille et le colorant.



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